ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΙΝΟΧ ΣΙΔΕΡΟ PLEXIGLASS

Προφίλ

Είμαστε επίσημοι εξουσιοδοτημένοι εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρίας ALUMIL και διαθέτουμε την σήμανση ποιότητας CE κατασκευαστών. Παρέχουμε επίσης, με το συμβόλαιο συντήρησης, πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ και service. Για πόρτες, παράθυρα , τζάμια , σίτες και παντζούρια , έχουμε την ολοκληρωμένη πρόταση για εσάς και τον χώρο σας. Αξιοποιώντας τα πρωτοποριακά συστήματα κουφωμάτων της Alumil , είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Ακόμα μια δραστηριότητα της εταιρίας μας είναι η εμπορία και τοποθέτηση τζαμιών ειδικού τύπου. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής συμβατικών και ενεργειακών γυαλιών που θα ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση. Μεταξύ των προϊόντων είναι τα μονά τζάμια, οι διπλοί και τριπλοί υαλοπίνακες, οι διπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες μαλακής επίστρωσης low-e, τα θερμοηχωμονωτικά τζάμια διπλής υάλωσης, οι δομικοί υαλοπίνακες για υαλοπετάσματα και οι ειδικές κατασκευές τζαμιών όπως laminate με διάφανη ή έγχρωμη μεμβράνη, temper (securit).

Η Alumil σχεδιάζει και δημιουργεί κορυφαία συστήματα αλουμινίου, τα οποία είναι εγγυημένα και πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης. Τα συστήματα αλουμινίου της Alumil προσφέρουν θερμομόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, αφού χαρακτηρίζονται από απεριόριστες εφαρμογές – τυπολογίες. Μέσα από την τεράστια γκάμα συστημάτων έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε, όλους τους τύπους τζαμιών (διπλά, τριπλά, ηχομονωτικά, ασφαλείας μέχρι και αλεξίσφαιρα), αντικωνωπικές σήτες (ανοιγόμενες, συρόμενες, σε ρολό ή πλισέ) και παντζούρια (ανοιγόμενα ή μηχανικά εξωτερικά ρολά).

 

               

Φόρμα Ζήτησης Προσφοράς


Στοιχεία Επικοινωνίας
Όνομα (*)
Please let us know your name.
Επώνυμο (*)
Invalid Input
Τηλέφωνο (*)
Invalid Input
Φαξ
Invalid Input
Email (*)
Please let us know your email address.
Περιοχή
Invalid Input
Διεύθυνση
Invalid Input
Μεταφόρτωση Κατόψεων*
Κάτοψη 1
Invalid Input
Κάτοψη 2
Invalid Input
Κάτοψη 3
Invalid Input
Μεταφόρτωση Φωτογραφιών*
Φωτογραφία 1
Invalid Input
Φωτογραφία 2
Invalid Input
Φωτογραφία 3
Invalid Input
*Δεκτά γίνονται τα αρχεία με κατάληξη .jpeg, .png, .tif, .pdf και .zip
Μήνυμα (*)
Please let us know your message.
Invalid Input

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

somfy        akzo        roto        neokem        hoppe        roto